Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu
Yardım!!!
burcu84:
bilgisayarım kendi kendine outlook , hesap makinesi vb. programları periyodik olarak açıyor.Bilgisayara tamamen format attım hala devam ediyooorr sorunn nedir bilen varsaa yardımcı olursa sevinirim. ???
bariskaplan:
Bu tarz şaka virüsleri var.Örneğin cd-rom falan açılıyo.Öyle birşey olabilir.
Başlat-Çalıştır-msconfig yaz.ordaki pencerede başlangıç sekmesine tıkla,kendiliğinden açılan programların yanındaki tiki kaldır.Belki sorun düzelir.
burcu84:
bilgisayarıma tamamen format attım C ve D ye hiç bir program kalmadı fabrika çıkışı gibi olduu ama programlar açılıyooo işte arada
paype:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbilgisayarım kendi kendine outlook , hesap makinesi vb. programları periyodik olarak açıyor.Bilgisayara tamamen format attım hala devam ediyooorr sorunn nedir bilen varsaa yardımcı olursa sevinirim. ???
--- Alıntı sonu ---
bahsettiğin programlar multimedya klavyelerden tek tuşla açılabilen programlardan. yani yanlışlıkla falan basmayasın. üzerine bişey koyarsın falan. format yemiş bir pc böyle şeyler yapmaz çünkü
Chayan:
Klavyende eger outlok ve hesap makınası kısayolları varsa ondan dogan bır arıza olabılır. Klavyeyı cıkar bır sure sorun kesılırse klavyeyı cope at yenısını al
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git