Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Yardım!!!

(1/2) > >>

burcu84:
bilgisayarım  kendi kendine outlook  , hesap makinesi vb.  programları periyodik olarak açıyor.Bilgisayara tamamen format attım hala devam ediyooorr sorunn nedir bilen varsaa yardımcı olursa sevinirim. ???

bariskaplan:
Bu tarz şaka virüsleri var.Örneğin cd-rom falan açılıyo.Öyle birşey olabilir.

Başlat-Çalıştır-msconfig yaz.ordaki pencerede başlangıç sekmesine tıkla,kendiliğinden açılan programların yanındaki tiki kaldır.Belki sorun düzelir.

burcu84:
bilgisayarıma tamamen format attım  C ve D ye  hiç bir program kalmadı fabrika çıkışı gibi olduu  ama programlar açılıyooo işte arada

paype:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbilgisayarım  kendi kendine outlook  , hesap makinesi vb.  programları periyodik olarak açıyor.Bilgisayara tamamen format attım hala devam ediyooorr sorunn nedir bilen varsaa yardımcı olursa sevinirim. ???

--- Alıntı sonu ---

bahsettiğin programlar multimedya klavyelerden tek tuşla açılabilen programlardan. yani yanlışlıkla falan basmayasın. üzerine bişey koyarsın falan. format yemiş bir pc böyle şeyler yapmaz çünkü

Chayan:
Klavyende eger outlok ve hesap makınası kısayolları varsa ondan dogan bır arıza olabılır. Klavyeyı cıkar bır sure sorun kesılırse klavyeyı cope at yenısını al

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git