Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Mylife-ps 3 kazanan

<< < (4/4)

ilginç:
tebrıkler

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni bir tartışma başlatma çabası varsa şimdiden diyorum sert biter sonu  ;)

eyefive avona girdim evet ama bir bayan 15-16 isim ile listede açıklama yeterlidir umarım.artı farklı isim falan yok abest yorumlar yapmayın!

--- Alıntı sonu ---

15-16 isim mi? yuhhhh b...kunu çıkarmışlar işin..!!!

ilginç:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni bir tartışma başlatma çabası varsa şimdiden diyorum sert biter sonu  ;)

eyefive avona girdim evet ama bir bayan 15-16 isim ile listede açıklama yeterlidir umarım.artı farklı isim falan yok abest yorumlar yapmayın!

--- Alıntı sonu ---

15-16 isim mi? yuhhhh b...kunu çıkarmışlar işin..!!!

--- Alıntı sonu ---

bencede yani yuhh millet tırlatmısmıdır nedır :D

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyeni bir tartışma başlatma çabası varsa şimdiden diyorum sert biter sonu  ;)

--- Alıntı sonu ---

farklı isim konusu beni aşar ben ona birşey demiyorum  :D ilk 20 de mutlaka olman lazımdı senin ona şaştım sadece  ;) sen kazanmıyorsan kimse kazanamaz bu froumdan onu demek istiyorum.tebrikler bu arada  :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git