Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Bizim Mutfak 2.hafta kazananlar

<< < (8/21) > >>

soldierkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkod geldi daha önce kullanılmış çıktı !!!! adanadan alışveriş yapılmış bana gelen kodla daha önce

--- Alıntı sonu ---

bizim mutfakın duvarında da böle bişi yazıyodu o sizmiydiniz acaba bu hafta mı kazandınız

--- Alıntı sonu ---

hayır ama sanırım %90 ı kullanılmış kodların birçok kişi böyle yazmış bende listeye bakmamıştım telefoma kod geldi hemen teknosa.comdan girdim ama çek dahaönce kullanılmış yazdı kazanan kişilerin kodlarının hepsi kullanılmış sanırım teknosa adanadan bir şahısın daha önce alım yaptığını söyledi yarın gerekli şikayetleri yaparım başka kodu kullanılmış çıkmayan varmı ?

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkod geldi daha önce kullanılmış çıktı !!!! adanadan alışveriş yapılmış bana gelen kodla daha önce

--- Alıntı sonu ---

bizim mutfakın duvarında da böle bişi yazıyodu o sizmiydiniz acaba bu hafta mı kazandınız

--- Alıntı sonu ---

hayır ama sanırım %90 ı kullanılmış kodların birçok kişi böyle yazmış bende listeye bakmamıştım telefoma kod geldi hemen teknosa.comdan girdim ama çek dahaönce kullanılmış yazdı kazanan kişilerin kodlarının hepsi kullanılmış sanırım teknosa adanadan bir şahısın daha önce alım yaptığını söyledi yarın gerekli şikayetleri yaparım başka kodu kullanılmış çıkmayan varmı ?

--- Alıntı sonu ---

ben daha gitmedim teknosaya arıyorum açmıyolar

soldierkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkod geldi daha önce kullanılmış çıktı !!!! adanadan alışveriş yapılmış bana gelen kodla daha önce

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

ben daha gitmedim teknosaya arıyorum açmıyolar

--- Alıntı sonu ---

teknosa com a üye ol kurumsal kod bölümünden kodunu ve tutarını gir ülker kullanılmış kodları göndermiş olabilir kullanılmışsa teknosa genel müdürlüğü arayıp web bölümünü bağlat ordan yardımcı olurlar

calculus07:
kodları gidip mağazadan kullanın o zaman sorun çıkmaz

soldierkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkodları gidip mağazadan kullanın o zaman sorun çıkmaz

--- Alıntı sonu ---

teknosa comdan denemiştim ben daha önce başına geldimi bu olay ? eğer öyleyse mağzaya gidiyim ???

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git