Biten Kampanyalar > Kazananlar
FikriMühim/Exsir Arındırıcı
ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbana fikrimuhimden gelmedi ama marketten almıştım. bu ürünü çok beğendim. iksirli suda çok bekletmemek lazım. valla benim meyveler parladı iksirle. durulayınca o kokuda gidiyor. internetteki sayfasına baktım kimyasal bişey yok içinde hep bitkilerden üretilmiş :)
--- Alıntı sonu ---
arkadaşım çok haklısın bende meyve ve taze soganda denedim anında tortuları dibe çöktü ve pırıl pırıl oldu 10 dakika beklettim sadece ardından bol suyla yıkadım.
hako65:
--- Alıntı ---beni fikrimuhimden saymıyo bu sitee hiçbişiii yollamıyo mail bilee
--- Alıntı sonu ---
aynen burcu banada hiç bişey göndermediler denemek için :-\
srf:
banada geldi rapor vercem ama yapamadım yawws
cangz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbana fikrimuhimden gelmedi ama marketten almıştım. bu ürünü çok beğendim. iksirli suda çok bekletmemek lazım. valla benim meyveler parladı iksirle. durulayınca o kokuda gidiyor. internetteki sayfasına baktım kimyasal bişey yok içinde hep bitkilerden üretilmiş :)
--- Alıntı sonu ---
arkadaşım çok haklısın bende meyve ve taze soganda denedim anında tortuları dibe çöktü ve pırıl pırıl oldu 10 dakika beklettim sadece ardından bol suyla yıkadım.
--- Alıntı sonu ---
10 dk fazla değilmi etiketinde 2-3 dk yazıyor...
sedasyon:
Exsir geleli 1 aydan fazla oldu. raporu yazalı da 2 haftadan fazla..
ne rapor onaylandı ne mail geldi ne de puan eklendi. ilk raporumdu, o sebeple sizlere danışayım dedim ama görüyorum ki çoğumuzun Exsir raporu onaylanmamış.
bu durumda bizden hiçbirşey beklemeden ürün gönderen bir siteye dönüşmüş oluyor FM, ne de güzel oluyor :)
bir de, Milupa seti gelen var mı?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git