Biten Kampanyalar > Kazananlar
FikriMühim/Exsir Arındırıcı
esra85:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinama puan bölümünde sıfır görünüyor ... kabul edilse puan kazanmam lazım...bekleyelim bakalım
--- Alıntı sonu ---
yok canım öle değil, puan hemen eklenmiyo, ilk önce mailine fikri mühimden yaptığın raporunla ilgili mail geliyo, raporunu yorumlayan ve de orda sana kaç puan verdiklerini belirten bir mail, o an puanın eklenmiş oluyor :D
--- Alıntı sonu ---
ben eksir yorumunu çok önce yazmıştım resimde eklemiştim ama selva makarna çabuk kabul edildi anlam veremedim.. ama halen hepsi açık yorum yazılabilir durumda neden öyle bilen varmı ??
sego:
Kayit olun veya giris yapinben de köpürmesinden rahatsız oldum biraz, acaba detarjan gibi birşey mi var içinde.. ???bi de kokusu mobilya tutkalına benziyor...
ama suyun dibindeki ve yüzzeyindeki kalıntıları görünce, artık sadece suyla yıkanan birşeyi yiyebilir miyim, bilmiyorum :D :D
--- Alıntı sonu ---
Önce 1 litre suyu yıkama kabınıza doldurun, üzerine yarım kapak exiri atın.Bu şekilde kullanırsanız köpürmez.
Beyaz sirkeden yapılmış %100 bitkisel bir üründür.Ben exirde çalışıyorum da :)
medilayn:
benimkide geldi şimdi
hemen birer kase içine 3er kayısı attım ama önce musluk suyuna tuttum
azcık döktüm birisine garip köpürdü
keskin bir kokusu var sirke gibi
>:(
ya benim onu yiyesim de gelmez ama
:P
engineer:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben de köpürmesinden rahatsız oldum biraz, acaba detarjan gibi birşey mi var içinde.. ???bi de kokusu mobilya tutkalına benziyor...
ama suyun dibindeki ve yüzzeyindeki kalıntıları görünce, artık sadece suyla yıkanan birşeyi yiyebilir miyim, bilmiyorum :D :D
--- Alıntı sonu ---
Önce 1 litre suyu yıkama kabınıza doldurun, üzerine yarım kapak exiri atın.Bu şekilde kullanırsanız köpürmez.
Beyaz sirkeden yapılmış %100 bitkisel bir üründür.Ben exirde çalışıyorum da :)
--- Alıntı sonu ---
Bilgi için çok tesekkurler, ama içindekilerde "yüzey aktif madde" yazıyor. Bu da neyin ana maddesi siz de biliyorsunuz. O yüzden süphelendim
banban:
ben bilmiyorum.. neymiş o yüzey aktif madde :-[ :-[
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git