Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
ÜlkerPaketi Açtığın An Mutlu Bir An (3.Dönem)
ilkemmm:
arkadaşlar ben bu kampanyayı hiç anlamadım birisi bana yardımcı olursa sevinirim...ben cumartesi günü şifre yollamıştım 2 tanecik :) ee onlar ziyan mı oldu yani kampanya bitmişken mi yolladım yani şimdi ben :) anlayamadım hala devam ediyormu kampanya? benim cumartesi yolladığım şifre açıklanmayan sonuçlar için yoksa şuanda bugün açıklanan sonuçlar içinmiydi :) bodozlama yollamışum galiba ben :)
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar ben bu kampanyayı hiç anlamadım birisi bana yardımcı olursa sevinirim...ben cumartesi günü şifre yollamıştım 2 tanecik :) ee onlar ziyan mı oldu yani kampanya bitmişken mi yolladım yani şimdi ben :) anlayamadım hala devam ediyormu kampanya? benim cumartesi yolladığım şifre açıklanmayan sonuçlar için yoksa şuanda bugün açıklanan sonuçlar içinmiydi :) bodozlama yollamışum galiba ben :)
--- Alıntı sonu ---
normalde kapmanya bitmişti 1 ay kadar önce 3 çekiliş haftası vardı ama ülker 3 hafta daha uzattığını açıkladı.resmi bir açıklama yok paketlerde kuralalrda şartlarda ama ülker açıkladı. eğer geçerliyse bundan sonraki haftalarda 4.dönem çekilişine katılacak senin paketin.
ilkemmm:
teşekkürler cevap için siret...iyi bari ziyan olsaydı üzülürsüm.damakda öyle oldu 2 tane şifre vardı bugün yarın diye beklettim sonra bi girdim şifreyi,kampanya bitti yazdı :) ülkerde de cümartesi 2 şifre yolladım ama bitti yazmadı burda da sonuçları görünce bunda da mı yetişemedim diyordum :)
atila:
bunda da yokum
gucluturk:
hayırlı olsun..güzel hediyeler kazanmışlar..
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git