bende katıldım tşk,ler.
çekilişle bir ay sonra sanırım yani hergün form yollamaya gerek yok..
Çekiliş 18.06.2009 tarihinde saat: 16:00 da Büyükdere Caddesi, Astoria Alışveriş Merkezi No:Z1-4 Esentepe, İstanbul’da bulunan Şişli Optik mağazasında, noter huzurunda, halka açık olarak yapılacaktır.
Çekiliş sonuçları 25/06/2009 tarihinde Posta gazetesinde yayınlanacaktır.Ayrıca, çekiliş sonuçları firmamızın web sitesinde (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde) ilan edilecektir.Çekilişten sonra asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır.
Asil talihlilerin son başvuru tarihi:10.07.2009.Yedek talihlilerin son başvuru tarihi:25.07.2009.İkramiyelerin son teslim edilme/kullanma tarihleri:15.08.2009
İkramiye kazanan talihlilerin isimleri, resimleri ve görüntüleri talihlilerin izniyle kampanya düzenleyici firma tarafından tanıtım ve reklam amacı ile basın ve yayın araçlarında yayınlanabilecektir. Talihli kampanyaya katılmakla bu izni vermiş sayılır. Kampanyaya Şişli Optik Tic A.Ş. , ilgili ajans çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
herkese bol şans, bende katıldım
çok teşekkür ederim.inşallah 1 tanesi de bana çıkar gerçekten çok istiyorum
teşekkürler tamda zamanı çıksa ne iyi olur
tesekkurler paylaşım için