Biten Kampanyalar > Kazananlar
nurselcagri | Kazandıklarım
nurselcagri:
EVET FİRMALARIN İLETİŞİM BÖLÜMLERİNE NUMUNE İSTİYORUM YAZDIM.BAZILARINI DA ÇEKİLİŞ VE ANKETLERDEN KAZANDIM. 8)
gamzemehmet:
daha önce göndermiştim ama hiç bir şey gelmedi
capsgirl:
hugo boss Türkiye'ye gönderimi kapadı artık malesef ki.
Tebrik ederim ilk kez veet'ten numune kazanımına dair ilk kez bir haber okuyorum .
kampanya yaklasık 1 yıl önce vardı ve ozamandan buyana gönderimin yapıldıgını duydugumum ilk kişi sizsiniz :)
tebrikler ...
olcayy:
2 sene önce üniversite kampüsünde dağıtıyolardı bu veet soğuk ağda bantlarından, 2 tane vermişlerdi bana da...üniversitedeyken nivea krem numunesi,dove sabun numunesi bide ülkerden içinde ürünlerini barındıran paket de dağıtmışlardı...çok hoş günlerdi ,çok özledim valla okulumu :D
nurselcagri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinhugo boss Türkiye'ye gönderimi kapadı artık malesef ki.
Tebrik ederim ilk kez veet'ten numune kazanımına dair ilk kez bir haber okuyorum .
kampanya yaklasık 1 yıl önce vardı ve ozamandan buyana gönderimin yapıldıgını duydugumum ilk kişi sizsiniz :)
tebrikler ...
--- Alıntı sonu ---
inanın bende 1 yıldır peşini bırakmadım ve arasıra tekrar mail attım.en sonunda hemde bu hafta göndermişler.bende çok şaşırdım.herkes glmediğini yazmıştı forumda.şans herhalde bana güldü... ::)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git