Diğer > Kampanya Şikayet
fikri mühim danino kampanyası
halehan:
arkadaşlar bu danino kampanyasından hediyeleri gelen varmı.baya oldu buna katılalı.henüz hiçbir gelişme yok.sadece migros clup karta 1 adet danino yüklenmiş.oysaki kampanyalarında 5 adet danino tanıdıklarımıza dağıtmak için 5 adet %50 indirim kuponu ve çocuklara yönelik faaliyet araç gereçleri göndereceklerini yazmışlardı.bunlarda adam kandırmaya başladılar.ben baya mail yolu ile yüklendim ama bakalım ne çıkacak
mystery:
Benimde Sek paketim gelmemişti. İki üç defa aradım. Hiçbir dönüş yapmadılar. En son mühim rapor yazdım gönderdim. Kampanya paketim gelmeden yazdım, dedim. Bir dahaki sefere vaktinde göndeririz dediler.
gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar bu danino kampanyasından hediyeleri gelen varmı.baya oldu buna katılalı.henüz hiçbir gelişme yok.sadece migros clup karta 1 adet danino yüklenmiş.oysaki kampanyalarında 5 adet danino tanıdıklarımıza dağıtmak için 5 adet %50 indirim kuponu ve çocuklara yönelik faaliyet araç gereçleri göndereceklerini yazmışlardı.bunlarda adam kandırmaya başladılar.ben baya mail yolu ile yüklendim ama bakalım ne çıkacak
--- Alıntı sonu ---
danino money club kartlara yüklenmiş, kartınıza baktınız mı?
halehan:
evet baktım fakat 1 adet yüklenmiş.oysaki kampanya başlangıcında 5 adet yazıyordu.vede aktivite araç gereçleri felan gönderileceğide yazıyordu.
cagan:
benimde gelmedi...iletişim kısmından gelmediğini bildirmiştim.hemen dönüş yaptılar.1 haftaya elimizde olacakmış.kargoya verilmiş.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git