Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Estee Lauder Supreme ile Paylaş Kazan Sonuçları
gbkbma:
kazanmayı çok istyemiştim ama olmadı
hicazfasli:
Kazananlara ayrıca mail geldi mi?
ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinKazananlara ayrıca mail geldi mi?
--- Alıntı sonu ---
hayır gelmedi ama zaten paylaşırken form doldurmuştuk..oyüzden mail göndermezler diye düşünüyorum
cangz:
Arkadaşlar firmanın kargolama hatası yüzünden birçoğumuz kazandığımız halde hediyelerimizi alamadık.Ben face sayfasına yazmama rağmen geri dönüş yapılmadığı için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu adrese şikat içerikli mail yolladım.Hediyesini alamayan varsa onlarda sesini duyursun.
Hediye miktarı veya ederi değil defalarca yazan olmasına rağmen birkez olsun geri dönüş yapılmaması nedeniyle haksızlığa uğramış hissediyorum. >:(
barbie06:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar firmanın kargolama hatası yüzünden birçoğumuz kazandığımız halde hediyelerimizi alamadık.Ben face sayfasına yazmama rağmen geri dönüş yapılmadığı için Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin bu adrese şikat içerikli mail yolladım.Hediyesini alamayan varsa onlarda sesini duyursun.
Hediye miktarı veya ederi değil defalarca yazan olmasına rağmen birkez olsun geri dönüş yapılmaması nedeniyle haksızlığa uğramış hissediyorum. >:(
--- Alıntı sonu ---
evet hataları yüzünden kargomu alamadım şubeye gıttım biraz tartışma sonucunda almayı başardım adım soyadım yanlış yazılmıştı sanki benim hatam
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git