Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Kartopu kazananlar

<< < (26/36) > >>

selgu:
yeni gördüm bunu bittimi?

zahide61:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. ;)

--- Alıntı sonu ---

aynen ben de kurudum buaralar çok şanssızım :(

--- Alıntı sonu ---
yalnız değilsiniz  ;D

retkitosman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
yalnız değilsiniz  ;D

--- Alıntı sonu ---

arkadaşlar sizde olmasanız  tek dileyim inşallah hepimizin şansı güler bir gün :D

zahide61:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay be kazanan 2 ,3 tane kazanıyor ben ise bol ödüllü bir kampanyadan kazanamıyorum o kadar şansızım yani kazananlara tebrikler.. ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
yalnız değilsiniz  ;D

--- Alıntı sonu ---

arkadaşlar sizde olmasanız  tek dileyim inşallah hepimizin şansı güler bir gün :D

--- Alıntı sonu ---
aminnn inşallah  :)

tostip:
kazanan arkadaslarım tebrıkler yerımıdır bılmıyorum ama kullanmayacaksanız eger kahve ve yogurt makınesıne talıbım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git