Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

EqualMeter Kazananlar

<< < (2/13) > >>

dilemma21:
bende kazanmışım ama hatırlayamadım kampanyayı :) hediyesi neydi bunun

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 hafta içinde gelecekmiş hediyeler :) ben bugüne kadar hiç sorun yaşamadım Hunca ile, hep 2 gün içinde gönderdiler, TC Kimlik istiyorlar, vermeyenlere de yollamıyorlar bu kadar :)
herkese tebrikler bu arada, ben de kazanmışım ::)

--- Alıntı sonu ---
2 gün mü extory kazanmadın sen galiba :P

gizemlitosbaga:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 hafta içinde gelecekmiş hediyeler :) ben bugüne kadar hiç sorun yaşamadım Hunca ile, hep 2 gün içinde gönderdiler, TC Kimlik istiyorlar, vermeyenlere de yollamıyorlar bu kadar :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

yoo ondan da kazandım :D
sevgililer gününde caldion ve  extory kazanadım onlar da 2 günde geldi.

hera:
Ben de kazanmışım, tebrikler kazananlara..

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 hafta içinde gelecekmiş hediyeler :) ben bugüne kadar hiç sorun yaşamadım Hunca ile, hep 2 gün içinde gönderdiler, TC Kimlik istiyorlar, vermeyenlere de yollamıyorlar bu kadar :)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

yoo ondan da kazandım :D
sevgililer gününde caldion ve  extory kazanadım onlar da 2 günde geldi.

--- Alıntı sonu ---
extory 2 buçuk ay sonra geldi she deodorant 1 aydan fazla bi süre sonra geldi bundan önceki equal yine 2 aydan fazla bi süre sonra geldi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git