Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

doritos akademi kazananlar

<< < (6/7) > >>

okitya:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazananlar, nasıl kazandığını söyleyebilir mi acaba :)
hashtag'ı aratıyorum ancak saniyeler geçtikce artıyor, listeden bakamıyorum.

--- Alıntı sonu ---
Cevabı birden fazla göndermeniz lazım. Aynı twiti kabul etmediğininden arasına bosluk bırakın veya sonuna nokta koyun tekrar gönderin... 1 saat icinde ne kadar twit atarsanız o kadar şansınız artar..

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazananlar, nasıl kazandığını söyleyebilir mi acaba :)

--- Alıntı sonu ---
Cevabı birden fazla göndermeniz lazım. Aynı twiti kabul etmediğininden arasına bosluk bırakın veya sonuna nokta koyun tekrar gönderin... 1 saat icinde ne kadar twit atarsanız o kadar şansınız artar..

--- Alıntı sonu ---

dün tweet limitim bitince tweet atmayı bıraktım yoksa devam edecektim  ;D

atila:
yokum

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyokum uhuhuhuhu acaba onceden kazandım dıyemı yokum :(

--- Alıntı sonu ---

canım bizler hep öküzler burcu yazıyorduk sen öküz burcu yazıyordun dün dikkat etmiştim.acaba ondanmı kabul edilmedi ki  :( yoksa önceki sınavlarda kazanmıştım ben yine kazanmışım onunla alakası yok.

tebrikler bu arada herkese...

--- Alıntı sonu ---

ben de önceki sınavlarda kazanmıştım, son 2 sınavdır adım çıkmıyo....

dontcry8:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Unfollow yerim arkadaslarimdan :( bu yüzden atmaya cekiniyorum acikcasi :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git