0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher seferinde bu her 10. 20. yi ayarlayanalar nasıl yapıyor bizede soylesinde bizde yapalım hahahaha Ten den arayan hanım gibi konuştun asıl bunu ayarlayanların başı sensin twiterda arama çubuğuna sayfanın adını yazıp oyle bakıyonuz dimi çakallar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher seferinde bu her 10. 20. yi ayarlayanalar nasıl yapıyor bizede soylesinde bizde yapalım hahahaha Ten den arayan hanım gibi konuştun
her seferinde bu her 10. 20. yi ayarlayanalar nasıl yapıyor bizede soylesinde bizde yapalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher seferinde bu her 10. 20. yi ayarlayanalar nasıl yapıyor bizede soylesinde bizde yapalım hahahaha Ten den arayan hanım gibi konuştun asıl bunu ayarlayanların başı sensin twiterda arama çubuğuna sayfanın adını yazıp oyle bakıyonuz dimi çakallar yeminle hiçbişey yapmıyorum, şans. o kadar uzun boylu değil yani, uğraşamam o kadar rt de 1.lik için çakal gibi pusuda bekliyorum o ayrı ama geriye kalanı tamamen şans bu kampanyada foto yükleyenlere verdiler sanıyorum, zaten az kişiydik belki hepimize bile vermiş olabilirler bakmak lazım
arkadaşlar dm atmışlar ama cevaplayım dedim giymedi sanırım takip etmediği için mi ne olucak şimdi nasıl bilgileri atıcaz