Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

icidolukutucuk pizzahut

<< < (8/10) > >>

eyefive:
@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya  :D ;D

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya  :D ;D

--- Alıntı sonu ---

Her saat başı senin capsını alıyorum ben..Adım adım takipteyim..

Attığın adımlara dikkat et..Capsını alırım senin

Smile:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya  :D ;D

--- Alıntı sonu ---

Her saat başı senin capsını alıyorum ben..Adım adım takipteyim..

Attığın adımlara dikkat et..Capsını alırım senin

--- Alıntı sonu ---
yakında bomba gibi bir swf ile seni anacaz :D

retkitosman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya  :D ;D

--- Alıntı sonu ---
saol knk sende olmasan mail attım varya böylede yapıyorlar ya ben bu pizzahut un ......

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya  :D ;D

--- Alıntı sonu ---
saol knk sende olmasan mail attım varya böylede yapıyorlar ya ben bu pizzahut un ......

--- Alıntı sonu ---

Osman aga sen kazandım dediğinde kalan hediye sayısı 2 idi ..İşin enteresan tarafı gündüzde hediye sayısı 2 idi.

Sen eminsen eğer kazandığına biz yanındayız odunu alır gelirim sonuna kadar çarpışırız problem değil...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git