Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
icidolukutucuk pizzahut
eyefive:
@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya :D ;D
biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya :D ;D
--- Alıntı sonu ---
Her saat başı senin capsını alıyorum ben..Adım adım takipteyim..
Attığın adımlara dikkat et..Capsını alırım senin
Smile:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin@biolog @smile adamın morali bozuk teselli edeceğinize caps aldınmı,benim hediyemi alacak adamın anlını kulaçlarım,çok pis capslarım tövbe tövbe ya :D ;D
--- Alıntı sonu ---
Her saat başı senin capsını alıyorum ben..Adım adım takipteyim..
Attığın adımlara dikkat et..Capsını alırım senin
--- Alıntı sonu ---
yakında bomba gibi bir swf ile seni anacaz :D
retkitosman:
--- Alıntı sonu ---
saol knk sende olmasan mail attım varya böylede yapıyorlar ya ben bu pizzahut un ......
biolog:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
saol knk sende olmasan mail attım varya böylede yapıyorlar ya ben bu pizzahut un ......
--- Alıntı sonu ---
Osman aga sen kazandım dediğinde kalan hediye sayısı 2 idi ..İşin enteresan tarafı gündüzde hediye sayısı 2 idi.
Sen eminsen eğer kazandığına biz yanındayız odunu alır gelirim sonuna kadar çarpışırız problem değil...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git