0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfb yazdım gs giymiş gs yazsaydım fb giyerdi.Bu kız cins biraz ..İyice gıcık oldum..sen kibarını söyledin tam gerizekalı bu ya spor sorusu dedi soruya bak az önce hakkımızı yedi şimdi 5 kişiye verdi aynı anda tweet nasıl oluyosa
fb yazdım gs giymiş gs yazsaydım fb giyerdi.Bu kız cins biraz ..İyice gıcık oldum..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlginç arkadaslar. Nerden biliyorsunuz ilk cvp verdiğinizi?Ayrıca bende galatasaray diye yazdim, tuttu. Keşke düsünmeden direkt cevap versyedimvalla ben iddaa etmiyom. ama edenizde görmedim ilk ben gönderdim diye... hediyeyi bile bilmeyen ben; maytap geçmek için katıldım sadece..ne alaka hacım?Size demedim hocam (: 1. yazdığını söyleyenlere dedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİlginç arkadaslar. Nerden biliyorsunuz ilk cvp verdiğinizi?Ayrıca bende galatasaray diye yazdim, tuttu. Keşke düsünmeden direkt cevap versyedimvalla ben iddaa etmiyom. ama edenizde görmedim ilk ben gönderdim diye... hediyeyi bile bilmeyen ben; maytap geçmek için katıldım sadece..ne alaka hacım?
İlginç arkadaslar. Nerden biliyorsunuz ilk cvp verdiğinizi?Ayrıca bende galatasaray diye yazdim, tuttu. Keşke düsünmeden direkt cevap versyedim