Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Mercedes-Benz Milli Takımlar - Bu Maçta Kimler Oynayacak Sonuçları
eyefive:
tebrikler pınar kazanmış :D ben kazanamadım kız kazandı helal olsun :D
ultraerdem:
Erdem Çil benmişim ya ismimi yanlış yazmışlar şimdi aradılar gönderiyoruz hediyenizi diye süpriz oldu ama iyi oldu :D
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinErdem Çil benmişim ya ismimi yanlış yazmışlar şimdi aradılar gönderiyoruz hediyenizi diye süpriz oldu ama iyi oldu :D
--- Alıntı sonu ---
kafa nane sesin heralde :D sporcuma yazı yazıyon sonuna hastag koymayı unutuyon kazansan hdiyeyi alamıcan dikkat et biraz :D
ultraerdem:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinErdem Çil benmişim ya ismimi yanlış yazmışlar şimdi aradılar gönderiyoruz hediyenizi diye süpriz oldu ama iyi oldu :D
--- Alıntı sonu ---
kafa nane sesin heralde :D sporcuma yazı yazıyon sonuna hastag koymayı unutuyon kazansan hdiyeyi alamıcan dikkat et biraz :D
--- Alıntı sonu ---
ona öylesine yazdım ya dikkat ememişimdir dün biten yarışmadan bahsediyon herhalde :D
eyefive:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
ona öylesine yazdım ya dikkat ememişimdir dün biten yarışmadan bahsediyon herhalde :D
--- Alıntı sonu ---
evet kadınlar emek spor cümleli olan.yarışmaya 3 dakika kala mesajmı yollanır :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git