Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Mercedes-Benz Milli Takımlar - Bu Maçta Kimler Oynayacak Sonuçları

<< < (4/5) > >>

ultraerdem:
Eşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben :D

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben :D

--- Alıntı sonu ---

zaten üst gelecekti sadece  :D

ultraerdem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Öyle bi şartları yoktu alt da gönderebilirlerdi :)

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

sen uygulamaya girerken sadece üst eşofman resmini görmedinmi bencegayet yeterli kanıttı  :D

neron54:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEşofmanım geldi ama sadece üst göndermişler alt eşofman da bekliyodum ben :D

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

sen uygulamaya girerken sadece üst eşofman resmini görmedinmi bencegayet yeterli kanıttı  :D

--- Alıntı sonu ---
erdem ilk 11i tahmin etmiş ama sadece üst eşofman göndereceklerini tahmin edememiş :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git