Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Avon Muhteşem Seçim Kazananları
gulsevdam:
9-10 arası oynayın benimkiler hep o zaman tutuyor gece deniyordum ilk başlarda olmuyordu...
ilkemmm:
offf ben de artık avondan ruj kazanmak istiyorum :(
ozlem_el:
kuzenim oynamış kazanmış. diğer kazananlara da tebrikler.
şans işi bu, her 50. olmak. isteyen istediği kadar oynar. kimse de 1 kere kazandım yeter diyip kenara çekilmez. genel olarak söylüyorum en basitinden lens kullandığım ve ihtiyacım olduğu halde 1 solüsyon bile kazanamadım, herkes bir sürü kazanıp satmaya çalışıyor. oynar kazanır kimseyi de ilgilendirmez. her gün 25 kişi kazanıyor bunda, şansınız yoksa yapacak bişey yok.
gungem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkuzenim oynamış kazanmış. diğer kazananlara da tebrikler.
şans işi bu, her 50. olmak. isteyen istediği kadar oynar. kimse de 1 kere kazandım yeter diyip kenara çekilmez. genel olarak söylüyorum en basitinden lens kullandığım ve ihtiyacım olduğu halde 1 solüsyon bile kazanamadım, herkes bir sürü kazanıp satmaya çalışıyor. oynar kazanır kimseyi de ilgilendirmez. her gün 25 kişi kazanıyor bunda, şansınız yoksa yapacak bişey yok.
--- Alıntı sonu ---
avonun önceki yarışmasında da ben hiç kazanamadım bilgisayarım yavaş olduğu için
orada da hızlı olanlar götürdü rujları ;D
kimse demedi kazanamayanlar kazansın diye
burada en azından şans faktörü var :)
sonay_27:
kesinlikle şans işi bu.şimdi sorsam kendi kazandıktan sonra birde eşinin dostunun adına denemeyip birazda diğerleri kazansın diyecek kaç kişi var ::) eminim bu aynı soyadlardan rahatsız olanlardan şimdiye kadarda böyle bi düşünce sergileyen olmamıştır. ???
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git