Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
İpana Facebook Dişfırçası Kazananlar
nevin41:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin17. yedekteydim aradım bana sıra geldiğini sölediler teslim tesellüm belgesi diye bi yazı gönderdiler teslim aldıgıma dair kimlik ve o belgeyi doldurup göndermem gerekmis snra adresme gönderrim yapılcakmıs acaba sorun olurmuu ? böle bi mail gelen oldumuu ?
--- Alıntı sonu ---
benden istemediler gelen kağıtta nüfus cüzdanı fotokopisi mail adresi ve faks istemişler bende faxladım okadar
hitex:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin17. yedekteydim aradım bana sıra geldiğini sölediler teslim tesellüm belgesi diye bi yazı gönderdiler teslim aldıgıma dair kimlik ve o belgeyi doldurup göndermem gerekmis snra adresme gönderrim yapılcakmıs acaba sorun olurmuu ? böle bi mail gelen oldumuu ?
--- Alıntı sonu ---
genelde öyle oluyor kampanyalarda yazının çıktısını alıp doldurup kimlik fotokopisini ekleyip üzerine sadece ipana kampanyası için kullanabilir yazıp üzerine kargo ile gönderin.
fatosmurat:
kimlik fotokopinize ipana kampanyası için geçerlidir yazın gönderin. ben nıveadan kazanmıştım öyle yapıp faxladık.
mystery:
Bende ipana facebook 2 yarışması asil talihlisiyim yazıp faxladım. Diğer belgeyi de kargoyla gönderdim. Bakalım ne zaman gelecek?
derya3:
bilgilerimi gönderdim nüfus fotokopi telefon ve adres bakalım daha gelen giden yok gelince takas istiyen olursa verebilirim ;D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git