Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Nestle Damak Venedik Tatili Kazananlar

<< < (6/8) > >>

ayan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTebrikler ayan. iyi tatiller.

--- Alıntı sonu ---

thnx :)

recemoni:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat başı verilen çukular ne zaman açıklanacak acaba ?

--- Alıntı sonu ---

şu çikolatalar venedik'e gitmek isteyenlerin işini fena bozdu; katılımı fena zıplattı; kazananların çoğu venedik'e gidemeyecek vize problemi yüzünden. kazananlara ertesi gün sms geliyor gelmediyse damak  kazanamadın demektir. ben 1 aylık çikolata kazandım tek tesellim bu:))

--- Alıntı sonu ---

Vize problemi yook :)) , pasaportunuzu ve nestle evraklarını veriyorsunuz acentaya 3 günde vize elinizde ;)

ayan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat başı verilen çukular ne zaman açıklanacak acaba ?

--- Alıntı sonu ---

şu çikolatalar venedik'e gitmek isteyenlerin işini fena bozdu; katılımı fena zıplattı; kazananların çoğu venedik'e gidemeyecek vize problemi yüzünden. kazananlara ertesi gün sms geliyor gelmediyse damak  kazanamadın demektir. ben 1 aylık çikolata kazandım tek tesellim bu:))

--- Alıntı sonu ---

Vize problemi yook :)) , pasaportunuzu ve nestle evraklarını veriyorsunuz acentaya 3 günde vize elinizde ;)

--- Alıntı sonu ---

hangi tarihte gidicisin?

inaysa:
3üncü deönemde açıklandımı bunda acaba

ilkemmm:
şöyle bi yurtdışı tatili kazanamadık ki gidelim :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git