Diğer > Kampanya Şikayet
Equal Kadınlar&Erkekler
LiYaBu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBen T.C. yolladıktan 3 gün sonra gelmişti..İlgili bir firma bence..
--- Alıntı sonu ---
ben mail attım tc no istedilermi istemedilermi hatırlamıyorum onuda yazdım ama sadece bu hafta icinde gönderilecek yazmışlardı tekrarmı mail atsam acaba
devrim1986:
Selamlar..Ürün gönderimlerinizin başlaması üzerine T.C. İsteniyormuş..Buna istinaden yazıyorum ve adres bilgilerimi yeniden geçiyorum..Saygılar..(:
İsim-Soyad : X T.C. : X Cep : X Adres : X
İlgili yerleri doldurarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine e-postanızı yollayabilirsiniz..24 saat içinde kesin dönüş oluyor... (:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBen T.C. yolladıktan 3 gün sonra gelmişti..İlgili bir firma bence..
--- Alıntı sonu ---
ben mail attım tc no istedilermi istemedilermi hatırlamıyorum onuda yazdım ama sadece bu hafta icinde gönderilecek yazmışlardı tekrarmı mail atsam acaba
--- Alıntı sonu ---
Beyondparadise:
Kayit olun veya giris yapin
viva coppio kazananlarının iletişim bilgilerini bu adrese yollamalarını istemişler bende bu adrese mail yolladım
LiYaBu:
Kayit olun veya giris yapinSelamlar..Ürün gönderimlerinizin başlaması üzerine T.C. İsteniyormuş..Buna istinaden yazıyorum ve adres bilgilerimi yeniden geçiyorum..Saygılar..(:
İsim-Soyad : X T.C. : X Cep : X Adres : X
İlgili yerleri doldurarak Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresine e-postanızı yollayabilirsiniz..24 saat içinde kesin dönüş oluyor... (:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
valla dün fırca atarak yazdım hala cevap yoktu simdi sizin dediginiz gibi yazdım bakalım ne olacak merak icerisindeyim:)
devrim1986:
LiYaBu : sizin durumunuzda olan bir arkadaşım vardı..Onu yönlendirmiştim..Ona bugün ulaşmış...(Aras Kargo-İzmir)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git