Diğer > Kampanya Şikayet

Equal Kadınlar&Erkekler

<< < (4/5) > >>

LiYaBu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen T.C. yolladıktan 3 gün sonra gelmişti..İlgili bir firma bence..

--- Alıntı sonu ---

ben mail attım tc no istedilermi istemedilermi hatırlamıyorum onuda yazdım ama sadece bu hafta icinde gönderilecek yazmışlardı tekrarmı mail atsam acaba

devrim1986:
Selamlar..Ürün gönderimlerinizin başlaması üzerine T.C. İsteniyormuş..Buna istinaden yazıyorum ve adres bilgilerimi yeniden geçiyorum..Saygılar..(:
İsim-Soyad : X T.C. : X Cep : X Adres : X

İlgili yerleri doldurarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine e-postanızı yollayabilirsiniz..24 saat içinde kesin dönüş oluyor... (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen T.C. yolladıktan 3 gün sonra gelmişti..İlgili bir firma bence..

--- Alıntı sonu ---

ben mail attım tc no istedilermi istemedilermi hatırlamıyorum onuda yazdım ama sadece bu hafta icinde gönderilecek yazmışlardı tekrarmı mail atsam acaba

--- Alıntı sonu ---

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

viva coppio kazananlarının iletişim bilgilerini bu adrese yollamalarını istemişler bende bu adrese mail  yolladım

LiYaBu:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSelamlar..Ürün gönderimlerinizin başlaması üzerine T.C. İsteniyormuş..Buna istinaden yazıyorum ve adres bilgilerimi yeniden geçiyorum..Saygılar..(:
İsim-Soyad : X T.C. : X Cep : X Adres : X

İlgili yerleri doldurarak Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine e-postanızı yollayabilirsiniz..24 saat içinde kesin dönüş oluyor... (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen T.C. yolladıktan 3 gün sonra gelmişti..İlgili bir firma bence..

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

valla dün fırca atarak yazdım hala cevap yoktu simdi sizin dediginiz gibi yazdım bakalım ne olacak merak icerisindeyim:)

devrim1986:
LiYaBu : sizin durumunuzda olan bir arkadaşım vardı..Onu yönlendirmiştim..Ona bugün ulaşmış...(Aras Kargo-İzmir)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git