Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Finish kazananlar

<< < (17/23) > >>

calculus07:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaş 2 haftadır soru sorduk hala yanıt gelecek. buna hergünmü katılıyoruz  :D

--- Alıntı sonu ---
sabah öğlen akşam ikindi katılıyon buna

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaş 2 haftadır soru sorduk hala yanıt gelecek. buna hergünmü katılıyoruz  :D

--- Alıntı sonu ---
sabah öğlen akşam ikindi katılıyon buna

--- Alıntı sonu ---

yatsıyı yazmamışın eksik kalmış  :D

hitex:
22 Mart tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Oya Özdinçer

2) Sedef Ölmez

3) Senem Toprak

Tebrik ederiz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

nil1299:
son olarak ben kazanmısım yeni gördüm bayagdır yokdum maillerime baktım ama göremedim bulamadımdaha dogrusu
acaba kazananlara kesin mailmi geliyor birde mail ne zaman nerden hangi mail adresiyle mail gönderiyorlar yazarsanız sevinirim maillerimin içinden arama yapım bari hangi mail hesabımdan kazandım onuda bilmiyorum ya

hitex:
29 Mart tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Aynur Türkgülü

2) Ayşe Topalömer

3) Senem Demir

Tebrik ederiz!
Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git