Gönderen Konu: Gigabyte Türkiye SEN DE PAYLAŞ SEN DE KAZAN!  (Okunma sayısı 752 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omerx

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Kazanmakta sınır yok !..
Gigabyte Türkiye SEN DE PAYLAŞ SEN DE KAZAN!
« : 09 Şubat 2012, 16:16:09 »

•8-14 Şubat 2012 tarihleri arasında aşağıda yer alan ödül haberimizi kendi duvarında paylaşanlar arasında 10 kişi ödül kazanma şansını yakalayacak.
•Her yarışmacı bu kampanyada sadece bir defa ödül kazanabilir.
•Yarışma hediyesi son gün açıklanacaktır.
•Kazananın isimler aynı hafta içerisinde sayfada yayınlanacak ve kendisi ile iletişime geçilecektir.
•Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan, Gigabyte Türkiye Fan Sayfası sorumlu tutulamaz.
•Gigabyte Türkiye Facebook Fan Sayfası, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlarından kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
•Gigabyte Türkiye çalışanları ve yakınları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
•Kazanılan ödül değiştirilemez, başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
•Gigabyte Türkiye Facebook Fan Sayfası yarışma katılım koşullarını daha önce bilgi vermeden değiştirme, iptal etme hakkına sahiptir.
•Yarışmaya katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır

Detaylı Bilgi İçin:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Face'de beni Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Birlikte Kazanalım

Çevrimdışı aktas533

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Gigabyte Türkiye SEN DE PAYLAŞ SEN DE KAZAN!
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2012, 17:04:04 »
teşekkürler katıldım paylaştım.
buradan flash bellek kazanmıştım geçen hafta elime geçti
Erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar.. Kadın millettir; devleti yalnızca "o" ayakta tutar.