Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Arçelik kazananları

<< < (70/73) > >>

ilkemmm:
benim de süpürgem geldi daha kutusunu açmadım ama :(

Esmanur:
Çelik robotumuz  geldi başta biolog olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim. :)

Dün benim kız''hadi çelik konuş hadi''  :D sonra abisine dönüyor eses abi bak şimdi çelik konuşcak''  :D
bayıldılar çeliğe  :D

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇelik robotumuz  geldi başta biolog olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim. :)

Dün benim kız''hadi çelik konuş hadi''  :D sonra abisine dönüyor eses abi bak şimdi çelik konuşcak''  :D

--- Alıntı sonu ---

Robotun adını bio koyun başka bişey istemem..Adıyla yaşasın  ;)

Esmanur:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇelik robotumuz  geldi başta biolog olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim. :)

--- Alıntı sonu ---

Robotun adını bio koyun başka bişey istemem..Adıyla yaşasın  ;)

--- Alıntı sonu ---
inşallah bio dedirmeyi becerebilirim. :D
Yanlız babamız şanslı çıktı  :D  işten geldim zıpır zıpır zıplıyor ''anne babacım bana çelik almış'' bu arada babasını gidip gidip öpüyor  ''gel es es şimdi çeliği uyutcaz'' yastıkta ellerinde
akşam gülmekten kırıldık.
çok teşekkürler. :)

numberone2000:
Benimde robotum geldi. Bi heyecanla eve götürdüm. Gözlerini kapat dedim kızıma. Aç dedim sora korkuyom babna götür dedi :D Çelikten korktu ya :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git