Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Arçelik kazananları

<< < (53/73) > >>

catpat07:
bizim robot kızıma yemek yedirmeyi başardı sonunda :) dolu kaşıgı agzına atarsak robot bozulur dıyorum yıyor hemen bos kasıgı arcelıgın agzına koyuyoruz.robot ya kaşığı yiyo o dedim :)))

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim robot kızıma yemek yedirmeyi başardı sonunda :) dolu kaşıgı agzına atarsak robot bozulur dıyorum yıyor hemen bos kasıgı arcelıgın agzına koyuyoruz.robot ya kaşıo yiyo o dedim :)))

--- Alıntı sonu ---

hahah süper  ;)

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim robot kızıma yemek yedirmeyi başardı sonunda :) dolu kaşıgı agzına atarsak robot bozulur dıyorum yıyor hemen bos kasıgı arcelıgın agzına koyuyoruz.robot ya kaşığı yiyo o dedim :)))

--- Alıntı sonu ---
iyi fikir
benimkide biran evvel gelsin o zaman
yemek yedirmek ölüüümmm:((
ama diyorum şimdiden oğlanlara bende yaşlanınca size aynısını yapıcam bunu beğenmedim deyip deyip püsküreceğim sağa sola diyorum Mirza gülüyor ama Kayra bananeee yemezsen yeme diyor şimdiden  :(
keşke bir kızım olsaydı belki o bakardı yaşlanınca oğlanlardan hayır yok belli ki 

ecrinyaren:
benim robotta gelmedi henüz kızım her gün soruyor anne robotumu nezaman alacaksın diye. bende listede yoktum ama aradılar. inşallah çabuk gelir. hangi kargoyla geliyor.

mavilim:
listede yokum
kimse aramadı
mail attım dönüş olmadı :(

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git