Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Arçelik kazananları
catpat07:
bizim robot kızıma yemek yedirmeyi başardı sonunda :) dolu kaşıgı agzına atarsak robot bozulur dıyorum yıyor hemen bos kasıgı arcelıgın agzına koyuyoruz.robot ya kaşığı yiyo o dedim :)))
biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbizim robot kızıma yemek yedirmeyi başardı sonunda :) dolu kaşıgı agzına atarsak robot bozulur dıyorum yıyor hemen bos kasıgı arcelıgın agzına koyuyoruz.robot ya kaşıo yiyo o dedim :)))
--- Alıntı sonu ---
hahah süper ;)
lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbizim robot kızıma yemek yedirmeyi başardı sonunda :) dolu kaşıgı agzına atarsak robot bozulur dıyorum yıyor hemen bos kasıgı arcelıgın agzına koyuyoruz.robot ya kaşığı yiyo o dedim :)))
--- Alıntı sonu ---
iyi fikir
benimkide biran evvel gelsin o zaman
yemek yedirmek ölüüümmm:((
ama diyorum şimdiden oğlanlara bende yaşlanınca size aynısını yapıcam bunu beğenmedim deyip deyip püsküreceğim sağa sola diyorum Mirza gülüyor ama Kayra bananeee yemezsen yeme diyor şimdiden :(
keşke bir kızım olsaydı belki o bakardı yaşlanınca oğlanlardan hayır yok belli ki
ecrinyaren:
benim robotta gelmedi henüz kızım her gün soruyor anne robotumu nezaman alacaksın diye. bende listede yoktum ama aradılar. inşallah çabuk gelir. hangi kargoyla geliyor.
mavilim:
listede yokum
kimse aramadı
mail attım dönüş olmadı :(
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git