Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Arçelik kazananları
papatya89:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozuk :P
--- Alıntı sonu ---
geri verdm derken :)
KüL Kedisi:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben katı meyve sıkacağını hiç beğenmedim meyvelerin tadını bozuyo bence geri verdim.. onun yerine değişik bi meyve sıkacağı aldık o daha güzel sıkıyo elle çok kuvvet istemeyen bi alet. sanırım benim ağzımın tadı bozuk :P
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
migrostan almıştık %50 indirimle ilk aldım çalıştırır çalıştırmaz yaktım makineyi değiştirdim denedim beğenmedim geri verdim bu sefer :D daha öncede ekmek yapma makinesini beğenmeyip geri vermiştim :D
OzleminO:
Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş :D
--- Alıntı sonu ---
yarasın löp löp et olsun :D :D :D
papatya89:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
migrostan almıştık %50 indirimle ilk aldım çalıştırır çalıştırmaz yaktım makineyi değiştirdim denedim beğenmedim geri verdim bu sefer :D daha öncede ekmek yapma makinesini beğenmeyip geri vermiştim :D
--- Alıntı sonu ---
bende arcelkten gelenı nası verdın dıe dusunuyorum :D valla ben sevdm cok pratik :D
Kayit olun veya giris yapinkatı meyve sıkacagmı kullandım bı suru havuc sktım cok güzelmiş :D
--- Alıntı sonu ---
yarasın löp löp et olsun :D :D :D
--- Alıntı sonu ---
ask olsun yaramasın zayflatsn filan diceksn :D
KüL Kedisi:
pratik ama tadı çok kötü bence meyveler bulanık gibi ne o öyle :P arçelikten bilerek onu almadım kahve makinesi aldım pişman değilim :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git