Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Arçelik kazananları
efem-35:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkargocular buna kesinlikle izin vermiyorlar ben tutanak tutamam ozaman suçu direk bize kalıyor diyo.. onlar kırık koysada biz ödemek zorunda kalıyoruz dedi bilmem nekadar doğru..
--- Alıntı sonu ---
aynen doğru, kırık gelen bir malı firma kargo firmasına ödetiyor hatta aralarındaki anlaşmaya göre çok büyük rakamla sigorta ediyormuş diye bir kargocu anlatmıştı...
LiYaBu:
Kayit olun veya giris yapinaradim banada gelecek. kizlik soyadmla evlilik soyadimi birlikte kullaniyorum, ilk soyadm isim gibi algilanms.o yüzdn dedi. oh be rahatladm :-) liyabu cok tsk cnm.
--- Alıntı sonu ---
biraz gec oldu ama rica ederim canım:))) zaten ben bi dijital cerceve kadar telefon parası ödeyecem zaten :)))
biolog:
Tişikkir butonu aktif olmuş..İyi iyi memleket iyiye gidiyor.
KüL Kedisi:
deneme hesap, sahte bir hesap bugünde ilginç niklerle karşılaşıyorum :D
KüL Kedisi:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinkargocular buna kesinlikle izin vermiyorlar ben tutanak tutamam ozaman suçu direk bize kalıyor diyo.. onlar kırık koysada biz ödemek zorunda kalıyoruz dedi bilmem nekadar doğru..
--- Alıntı sonu ---
aynen doğru, kırık gelen bir malı firma kargo firmasına ödetiyor hatta aralarındaki anlaşmaya göre çok büyük rakamla sigorta ediyormuş diye bir kargocu anlatmıştı...
--- Alıntı sonu ---
bende bugün kargocu limango siparişlerimi getirince bakmak istedim o söyledi detayları yani arada kaldık gibi birşey. ??? tabi hala mng kargoda el altı olan paketlerimin lafını bile etmiyorum!
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git