Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Arçelik kazananları
fatosmurat:
efem35 sizde esinizin adina doldurdugunuz formun facesinden isim degistirin esinizin adini yazin öyle arayin. o kadar emek verdiniz.
efem-35:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinefem35 sizde esinizin adina doldurdugunuz formun facesinden isim degistirin esinizin adini yazin öyle arayin. o kadar emek verdiniz.
--- Alıntı sonu ---
hesapta 300 arkadaş var olmaz o iş, ben o akşam isteydim eşimin hesabından yapardım ama çok zorlanırdım yani puanları bir bir toplar ama 250 puan toplayamazdım belki toplardım sabah sekizde belki o kişişeri bulursam:)
bende iki tane internet hattı var türkceli çıkarıp aveayı takar ip numaramı değiştirirdim....
isterlerse versinler alt tarafı bir robot ama ben o gece verilen emeğime üzülüyorum:(
sosyal medyay'ya mesaj gönderdim, mert beye telefon ettim elimden geleni yaptım kendileri bilir....
gazbent:
benim facedede soyadım kızlık soyadım formda ad soyad düzeltiyomuyduk öyleyse düzeltmişimdir ama değilse o kalmıştır kimliklede uymamıştır,kazanılan isim soyisim illa kimliktekimi olcakmış ki
efem-35:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbenim facedede soyadım kızlık soyadım formda ad soyad düzeltiyomuyduk öyleyse düzeltmişimdir ama değilse o kalmıştır kimliklede uymamıştır,kazanılan isim soyisim illa kimliktekimi olcakmış ki
--- Alıntı sonu ---
adım gibi eminim arçelik 1000 adet çelik robot dağıtamacak, zaten geç kalmasının sebebi bu diye düşünüyorum, dıdının dıdısını arıyor yok isimler tutacakmış yok efendim ı harfi i olmuş görün bak bu konu aylarca sürecek taki ithal gelen çelik sayısı 1000 ulaştığında konu kapanacak.....
barbie06:
benimde bugün geldi katı meyve sıkacagı cok begendim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git