Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Arçelik kazananları

<< < (25/73) > >>

efem-35:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar, ben bu yarışmayı hatırlamıyorum, nasıl kazandınız kutularımı tıkladınız, oyun mu oynadınız, soru mu yanıtladınız?

--- Alıntı sonu ---
28 aralık gecesi arçelik bir sürü hediye taahhüt etti bizde yarışmaya girdik, yarışma şöyle idi arkadaşını arçeliğe davet edersen 5 puan kazanıyordun eğer arkadaşın gönderdiği arçelik yazısını paylaşırsan 1 puna kazanıyordun bu puan toplamayla 250 puan toplayan arçelik çelik robot kazandı eğer daha fazla toplarsan lcd,cep telefonu, bilgisayar,buzdolabı, çamaşır makinası kazandı ayrıca uykusuzlukta çabasıydı ben sabah 4:30 yattım:(

huseyinboz:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar, ben bu yarışmayı hatırlamıyorum, nasıl kazandınız kutularımı tıkladınız, oyun mu oynadınız, soru mu yanıtladınız?

--- Alıntı sonu ---
28 aralık gecesi arçelik bir sürü hediye taahhüt etti bizde yarışmaya girdik, yarışma şöyle idi arkadaşını arçeliğe davet edersen 5 puan kazanıyordun eğer arkadaşın gönderdiği arçelik yazısını paylaşırsan 1 puna kazanıyordun bu puan toplamayla 250 puan toplayan arçelik çelik robot kazandı eğer daha fazla toplarsan lcd,cep telefonu, bilgisayar,buzdolabı, çamaşır makinası kazandı ayrıca uykusuzlukta çabasıydı ben sabah 4:30 yattım:(

--- Alıntı sonu ---

Hakikaten bayağı bir uğraştırmış. Kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu arada Uzun soyadı olan bir arkadaş sülalesine Arçelik hediyeleri kazanmış, 9 taneydi yanlış hatırlamıyorsam, Gülay Uzun diye başlıyordu. Maşallah diyorum.

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar, ben bu yarışmayı hatırlamıyorum, nasıl kazandınız kutularımı tıkladınız, oyun mu oynadınız, soru mu yanıtladınız?

--- Alıntı sonu ---

Neler yapmadıkki :D

--- Alıntı sonu ---

kac takla attık kazanmak icin ama gel gelelim isim yok listede:)

--- Alıntı sonu ---

O var bide, isimler eksik :D

papatya89:
Hediyelerim geldi Arasla :)

OzleminO:
gözünüz aydın  kızlar  :-*

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git