güzel kampanya katılmam lazım
Alışveriş fişinin altında kampanya ile ilgili katılım yazıyor mu?
dün kilere gittim, ürünleri aldım, kasaya geldim, kartım yoktu kart çıkarttırdım, baktım kasiyer mağazanın kartıyla geçirdi. dedim benim kartla niye geçirmedin. ben kampanyaya katılmak için çıkarttırdım. dedi tamam kampanyaya katıldınız. nerden belli dedim, fişte sizin kart no yazıyor. yetkili kişiyi çağırdı. meğersem hatun yeniymiş, olayı bilmiyormuş. ürünleri iade edip kendi kartımla aldım
yeni kartta direk isminiz kayıt edildimi? bende yeni kart cıkarıcam ama biraz sure lazım herhalde
dün kilere gittim, ürünleri aldım, kasaya geldim, kartım yoktu kart çıkarttırdım, baktım kasiyer mağazanın kartıyla geçirdi. dedim benim kartla niye geçirmedin. ben kampanyaya katılmak için çıkarttırdım. dedi tamam kampanyaya katıldınız. nerden belli dedim, fişte sizin kart no yazıyor. yetkili kişiyi çağırdı. meğersem hatun yeniymiş, olayı bilmiyormuş. ürünleri iade edip kendi kartımla aldım
yeni kartta direk isminiz kayıt edildimi? bende yeni kart cıkarıcam ama biraz sure lazım herhalde
Kiler'in içindeki kiosk ların yanındaki telefondan müşteri hizmetlerine kayıt yaptır sonra kiosk dan kontrol et üyeliğini.
Tesekkurler

oyle yapiyim bende gittigimde
migrosta direk kiokstan yapıyorsun müşteri hizmetlerini aramaya gerek yok.kilerde niye aratıyorlarki
fişte kart numaram var. kart için de form doldurdum. kiosktan kontrol edeyim bugün. keşke moneyclub gibi netten kayıt yapabilseydik.