Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Çekiliş sonucu istek
Darkjuva:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaş ne çekilişmiş yaaa, kimse çekilişi paylaşmaz, ama yana yana sonuç paylaşımı ister.
--- Alıntı sonu ---
Bak seenn..
Gördük kampanyada aman bunlar katilmasin deyipte paylasmadik sanki bu yorumun çok yanlış.
Ilani yapılmamış cekilisleri bi yerlerden bulup paylaşan arkadaşlar var onların hızına yetişemiyoruz henüz
photomania:
Buyrun arkadaşlar, bi şekilde sonuçları bulabildim. Kazananlara tebrikler.
anvil:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaş ne çekilişmiş yaaa, kimse çekilişi paylaşmaz, ama yana yana sonuç paylaşımı ister.
--- Alıntı sonu ---
Bak seenn..
Gördük kampanyada aman bunlar katilmasin deyipte paylasmadik sanki bu yorumun çok yanlış.
Ilani yapılmamış cekilisleri bi yerlerden bulup paylaşan arkadaşlar var onların hızına yetişemiyoruz henüz
--- Alıntı sonu ---
Sana mı dedik. Sen de kimsin?
anvil:
Daha 1 tane bile konu paylaşmamış kişilerin gelip burda sonuç istemelerini ve bir de ahkam kesmelerini anlayamıyorum.
Darkjuva:
--- Alıntı sonu ---
Bak seenn..
--- Alıntı sonu ---
Sana mı dedik. Sen de kimsin?
--- Alıntı sonu ---
Bende sonuç istedim dolayısı ile üstüme de alındım haksizmiyim?
Senin gibi konu açan sonuç paylaşan birinin bu yorumları yapmasına da şaşırdım okey.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git