Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

ülker ducros kazananlar

<< < (29/45) > >>

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda kazandım tebrikler diğer kazananlarada ;)

--- Alıntı sonu ---

ben de haberin yoktur diye msj atmıştım face.de :) kazanan herkese tebrikler arkadaşlar bana bi türlü kısmet olmuyor burdan kazanmak

--- Alıntı sonu ---

ya sen ona niye mesaj atıyonki o kaçın kurası,ben kaçın kurbağası biliyonmu sen  :D

adige01:
tebrkler hepinize

balpötüşü:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda kazandım tebrikler diğer kazananlarada ;)

--- Alıntı sonu ---

ben de haberin yoktur diye msj atmıştım face.de :) kazanan herkese tebrikler arkadaşlar bana bi türlü kısmet olmuyor burdan kazanmak

--- Alıntı sonu ---

ya sen ona niye mesaj atıyonki o kaçın kurası,ben kaçın kurbağası biliyonmu sen  :D

--- Alıntı sonu ---

saolasın sinoşum kurbağalar çatlasın  ;D ;D msjını gördümde işte tuana malum sebebiyle yazamadımdı :))

lerzankara:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda kazandım tebrikler diğer kazananlarada ;)

--- Alıntı sonu ---
tebrikleer tüm arkadaşlar

SilentNight:
yok arkadaş yok :D

1- Ducros
2- Metro

kara liste..

he bide CillitBang ve SuperFresh vardı :).

bunların 4 ünede aralıksız 2-3 hesapla katılıyorum ama olmayınca olmuyor :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git