Gönderen Konu: yuztik.com a Günde 2 Dakika Ayırıp 100 kere Tıklayan Hediyeyi Kazanıyor..  (Okunma sayısı 88031 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
  • Yüz Tık'la kazan yuztik.com
    • Yüz Tık'la Kazan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kesinlikle güvenilir ve işine saygılı bir firmanın kampanyası arkadaşlar..
Eşim CREATIVE SBS A60 1+1 SPEAKER ödülünü kazandı. Yetkililer adres kaydı olmasına rağmen adres teyidi için tekrar aradılar ve 3 gün içinde ücretsiz bir şekilde orjinal kutusunda adresimize ulaştı.
Böyle firmaları desteklemeliyiz.. Teşekkürler..

İlginiz harika..
Şirket işleyişimizi dile getirdiğiniz için sonsuz teşekkürler...

İyi günler dilerim,

Saygılarımla...

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
93 tık hakkım varken bugünkü tık hakkınız doldu diye uyarı geldi.Bu hata daha önce de oldu.Siteye tekrar giriş yapmak istediğimde ise giriş yapamıyorum.  :o  :o

Merhabalar internet explorer mı kullanıyorsunuz ?
bilgisayarınızın internet dosyaları yani cookie ler  ( çerezler ) dolmuş ise açmayabilir sistem.
Maalesef chrome ve mozilla da yakaladığımız performansı explorer'ın kendini pek güncellememesinden dolayı yakalayamıyoruz...

93 hak konusuna baktığımızda hızlı tıklamalarda ardarda sayabiliyor sistemin yoğunluğuna göre, rakamınız asla 93 te kalmaz 93 kere tıklamamışsanız şayet... Hızlı tıklamalarda size 7 hak kalmış gözükse de sayfayı yenilediğinizde 100 kere tıkladığınızı göreceksinizdir,

Hala bir sıkıntı yaşanıyorsa sistem ile ilgili yazılım mühendislerimizle sorunu çözmeye çalışalım...

Saygılarımla.. 

Çevrimdışı gerekyok

• Acemi Kampanyacı
  • **
arkadaşımın üyeliği olmadığı için ben yazıyorum. frisby hoparlör kazandı bugün gelmiş ama kullanamadı çünkü cızırtı var ve ses çok az geliyormuş. ne olacak şimdi? ürün bozuk..

Çevrimdışı emresamur

• Deneyimli Kampanyacı
    • Yüz Tık'la Kazan
arkadaşımın üyeliği olmadığı için ben yazıyorum. frisby hoparlör kazandı bugün gelmiş ama kullanamadı çünkü cızırtı var ve ses çok az geliyormuş. ne olacak şimdi? ürün bozuk..

Merhabalar...

Arkadaşınıza ürünü bize kargolamasını iletirseniz sonuçta ürünleri sıfır olarak aldığımızdan test etme imkanımız olmuyor maalesef...

Bizde iadesini verip ürünün yenisini tekrar yollayalım size...

Ancak ;

- öncelikle ürünün kurulumu ile ilgili hatalı bir işlem yapıp yapmadığınızı
- web cam mikrofon vb bir ürünle çakışma yapıp yapmadığını kontrol ediniz...

Hala sıkıntı varsa ürünü tekrardan yollamadan önce, 0542 765 10 30 numaralı telefondan lütfen bize ulaşınız...

Biz de yenisini temin edip, size tekrar kargolayalım...

NOT : yuztik.com da ürünler ücretsiz olarak hediye edilir ve ürünü kazanan kullanıcımız kargo ücreti ödemez. Ancak bu gibi durumlarda kargo iade ve tekrar gönderim ücretini ücretsiz olarak ürünü kazanan kullanıcımız öder.

Tamamen ücretsiz olan, ücretsiz ürün yollayıp, ücretsiz kargolamasını yapan şirketimizin geri gelen ürünlerde uyguladığı politikaya göstereceğiniz anlayış ve şirket politikasına gösterilecek olan saygıdan ötürü tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. 

Çevrimdışı gerekyok

• Acemi Kampanyacı
  • **
yeriniz ankarada. Orayamı kargolayacak? Hoparlöre bende baktım bilgisayara bağlı değilken daha büyük bir cızırtı var arızalı. Küçük plastik bişey zaten değmez kargoyla uğraşmaya. çöpe gidecek hiçbir işe yaramaz.

Bence ürünü yollamadan önce kontrol etmelisiniz. Biz oyun oynamayı bıraktık harcanan zaman belkide bugüne kadar yapılmış en yüksek puanı yapıp 6174 karşılığında arızalı dandik birşey yollandı. Daha birşey demiyorum.

Çevrimdışı acemi piyanist

• Usta Kampanyacı
sayfa açılmıyor :( bu sorunu yaşayan oldu mu bugün?

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı
sayfa açılmıyor :( bu sorunu yaşayan oldu mu bugün?
evet ben neden böyle oldu acaba
lonesome cowboy

Çevrimdışı cagan

• Acemi Kampanyacı
  • **
evet bendede sayfa açılmıyor

Çevrimdışı Tifosi

• Acemi Kampanyacı
  • **
Site bakımdaymış :)

Çevrimdışı retkitosman

• Usta Kampanyacı