Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Diş implantı yaptıranlar

<< < (2/3) > >>

cheryl:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinamerikan urunu bir implant firmasında calısıyorum..implant yaptırmayı dusunen varsa yardımcı olabilirim..?
[/quote

Hangi ildesiniz?

--- Alıntı sonu ---
ben izmirdeyim özel diş kliniginde agız cene cerrahı ile calışıyorum uzman alanında tavsiye ederim karsıyakadayız bir hastaya dün  5 implant birden yaptık  implantta friadent ile calışıyoruz 1.750 geliyor implantın tanesi.
--- Alıntı sonu ---

direct:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinamerikan urunu bir implant firmasında calısıyorum..implant yaptırmayı dusunen varsa yardımcı olabilirim..?
[/quote

Hangi ildesiniz?

--- Alıntı sonu ---
yaklasık turkıyenın her yerınde bayımız bulunmaktadır ama ben ıstanbuldakı bayıde calısıyorum..

İstanbul sız?
--- Alıntı sonu ---

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinamerikan urunu bir implant firmasında calısıyorum..implant yaptırmayı dusunen varsa yardımcı olabilirim..?
[/quote

Hangi ildesiniz?

--- Alıntı sonu ---
yaklasık turkıyenın her yerınde bayımız bulunmaktadır ama ben ıstanbuldakı bayıde calısıyorum..

İstanbul sız?

--- Alıntı sonu ---

Antalya'dayım.
--- Alıntı sonu ---

emk87:
İstanbulda bayiniz nerede yanlız cok yuksek rakam soylemişsiniz bizim fiyat aldıgımız yer daha uygun soylemişti :)

NKENAR:
İyi günler,

İmplantla ilgili süreç eğer hastanın kemik yapısı uygunsa 3 ay - 6 ay arası değişmektedir.
Çok ağrı yaşanmaz, ilk gün ağrı kesici ve soğuk kompres uygulaması gerekir.
Fiyatlandırma için panoramik filmin cerrah tarafından incelenmesi en doğrusudur, genel bilgi için Avrupa menşeili implant adet fiyatları uygulama dahil 1.200 TL civarındadır.

Saygılar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git