Kampanyalar > Biten Kampanyalar

yüksek topuklar kazananlar belli oldu

(1/3) > >>

tarbah:
20-26 Nisan 2009 tarihleri arasında düzenlediğimiz Yüksek Topuklar'dan manikür seti kazanın kampanyasının sonuçları belli oldu. Yüksek Topuklar Kadınlarından şanslı 2 kişi manikür ve makyaj senin sahibi oldu.

İşte kazananlar,

Tuğçe Özcan

Nilgün AvcuKazananlara hediyelerini kargoyla gönderebilmemiz için adreslerine ihtiyacımız var. Adresinizi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız e-posta adresine ya da buraya tıklayarak gönderebilirsiniz.

Doğru Cevap Çizgi Film Karakteri Luna idi.

tarbah:
şu gıcık kedi lunaymış arkadaşlar

emk87:
bn kedi yazmıstım :)

tarbah:
bu arada hatırlatma Kazanamayanlar üzülmesinler, yarın yeni bir hediye kampanyamız başlıyor. Yaklaşan yaz günlerine formda girmenizi sağlayacak muhteşem bir ürünle karşınızda olacağız.

adavapuru:
aman üzülmedim zaten kırk yıl düşünsem kediye luna diyemezdim iyi düşünüp yazmışlar tebrikler :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git