Kampanyalar > Biten Kampanyalar

soruyu bil DİGİTÜRK kazan

<< < (3/4) > >>

forumkralı:
arkadaşlar ben 4-5 defas sorunun cevabını gönderdim hiç cavp bile gelmedi boşuna uğraşmayın cevabu her göndere diyorlar ama inanmayın yalan...... >:( >:( >:(

fusterous:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba herşeyiyle birliktemi hediye ?

Uydu anteni
Receiver
Bağlantı takımları + digiturk kartı

yoksa sadece digiturk kartımı vericekler ?

birde arkadaşın dediği gibi acaba süresi varmı sonra eve gelipte süreniz doldu iade ediniz demesinler  ;D

Frekans soran veya çekmiyor diyen arkadaşlar internetten online dinleyebilirsiniz  ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

site yapim aşamasinda

--- Alıntı sonu ---

site yapım aşamasında ama online yayın var arkadaşım bakmadan nie yorum atıyosun ki , sisteminde winamp yüklüyse winamp ile dinle 'de açılan pencerede birlikte aç ile winamp seç , radyo dinleniyor , şuan bu yorumu yazarken bile dinleyebiliyorum  ;)

dilemma21:
ben bugün dinledim mesala katılan herkese verdiler ayrıca 2 adet takım elbise
konuyu açan arkadaşımız bu hangi illeri kapsıyo bilgi  verirsen

omeremre87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcaba herşeyiyle birliktemi hediye ?

Uydu anteni
Receiver
Bağlantı takımları + digiturk kartı

yoksa sadece digiturk kartımı vericekler ?

birde arkadaşın dediği gibi acaba süresi varmı sonra eve gelipte süreniz doldu iade ediniz demesinler  ;D

Frekans soran veya çekmiyor diyen arkadaşlar internetten online dinleyebilirsiniz  ;)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

site yapim aşamasinda

--- Alıntı sonu ---

site yapım aşamasında ama online yayın var arkadaşım bakmadan nie yorum atıyosun ki , sisteminde winamp yüklüyse winamp ile dinle 'de açılan pencerede birlikte aç ile winamp seç , radyo dinleniyor , şuan bu yorumu yazarken bile dinleyebiliyorum  ;)

--- Alıntı sonu ---

bakmadan yorum yapmadım media playerla acmayı denedim olmadı sayfa görüntülenemiyor hatası verdi winnampla denemedim ama

¢яєαтσя:
İşallah Kazanırsınız. Paylaşıma teşekkür.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git