Diğer > Kampanya Şikayet
Migros İpana Ve Gillette Çekilişleri
ozcan_h:
Bende arandım. Hala bi sonuç yok oyalama politikasındalar. "Hedef tanıtım alışverişi yapanı göremiyor sadece çekiliş listesi ellerinde var. Sorumlu firmadan cevap bekliyoruz" diyor. Siz şimdi kimden cevap bekliyorsunuz diyorum. Tam olarak onuda bilmiyor. Hala hedeften cevap bekler gibi konuşuyor. Artık iyice sinirime dokunmaya başladı bi yol yordam bilen var mı tam olarak nasıl şikayetle nereye başvurabilirim? Bi yaptırımı olsun onlara istiyorum.
diazem:
sayın money clup,
Procter & Gamble Satış ve Dağıtım.LTD. ŞTİ tarafından MPİ’nin 14.10.2011 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2769-9594 sayılı izni ile 27.10.2011 SAAT:10:00– -09.11.2011 tarihleri arasında Migros t.a.ş de düzenlenen Kampanya ya money kartımla Migros t.a.ş Marketlerinden.... şubesinden ...... tarihli .... sıra nolu Fatura ile kampanya tarihleri içinde ipana pro-expert clinic line ürün...ü aldım çekiliş hakkı kazanmış olmam gerekirdi Kampanya sonuçlarının gazetede yayınlanmasını müteakip Hedef tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hiz. Ltd. Şti ile yapılan telefon görüşmemde ; Migros t.a.ş tarafından kendilerine gönderilen söz konusu çekilişe esas listede ismimin olmadığı öğrendim ,
Bu nedenle çekilişe katılamadım için söz konusu kampanya katılım listesinin tekrar incelenerek katılımciların tamamının çekilişe dahil olabileceği güncellenmiş bir liste ile çekilişin tekrarlanmasını talep ediyorum.Bilgilerinize sunarım
Buna benzer şekilde yazılıp arkadaşlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
yada
0312 417 76 97
nolu faxa fişinizinde fotokopisini üstüne ekleyerek dilekçenizi faxlayın arkadaşlar.
nermdil:
Biraz önce migros genel müd. aradılar ipana çekilişi yeniden yapılacakmış ....
diazem:
Kayit olun veya giris yapinBiraz önce migros genel müd. aradılar ipana çekilişi yeniden yapılacakmış ....
--- Alıntı sonu ---
Valla harika haber dostum.Ama katılım listesini nasıl belirliycekler.Aranan olursa mutlaka sorsun.
nermdil:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBiraz önce migros genel müd. aradılar ipana çekilişi yeniden yapılacakmış ....
--- Alıntı sonu ---
Valla harika haber dostum.Ama katılım listesini nasıl belirliycekler.Aranan olursa mutlaka sorsun.
--- Alıntı sonu ---
Çekiliş ile ilgili bilgileri yarın ajans'dan öğrenebilirsiniz dediler...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git