Diğer > Geri Dönüşüm Kutusu

Doğru insanla mısınız?

<< < (6/8) > >>

minikcim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino arabayla hemde yalnız :) memoli.
sadece iş arkadaslarım bana memolı der :)

--- Alıntı sonu ---
:) :) :) araba  ile  ne alakası  var  arkadaşımmm cesaretimi  bir  toplasam  çok  şeyler  olacaktaa reddedilmek  beni  korkutuyorrrr :D :DLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintest ediceksin,sınava alıcaksın, çaktırmadan mülakat yapıcaksın.. zaten anlarsın doğru mu değil mi?  en doğrusunu bulmayı bekleme..  kötünün iyisini bulsan kafi... yine de allah herkesin gönlüne göre versin demeden geçemiycem..

--- Alıntı sonu ---
işimi  zorlaştırdığın için  teşekkür  ederim  arkadaşımmm :) :) ne testi  ne sınavı  ne mülakat'ı ben daha  başvuru  formunu  dolduramadımmmm  :D  :D :D

--- Alıntı sonu ---

:P :P ;D

masumkedi:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAslında katılan Ilk Yuz kısıye orj. duzenlı Manıta kampanyası olsa.
o zaman ılk besı cekersınız ama demı :)

--- Alıntı sonu ---

:D :D :D

tılsım:
***araba  ile  ne alakası  var  arkadaşımmm cesaretimi  bir  toplasam  çok  şeyler  olacaktaa reddedilmek  beni  korkutuyorrrr ***
ya topla cesaretini ne olacak korkunun ecele faydası yok sen korku ile beklerken  kuş yuvadan uçmasın olmadı cesaretini toplayamazsan
hep destek tam destek yardım  edelim sana valla ben senden çok üzüldüm bu duruma senin için hayırlısı olsun ;)

darkinangel:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%50000 doğru insanlayım.. ;D  Dünyaya yeniden gelsem ondan başkasıyla mutlu olamam herhale  :D  :D  :D

--- Alıntı sonu ---

allah nazarlardan saklasın...bir ömür boyu sürsün inşallah...:)

--- Alıntı sonu ---
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%50000 doğru insanlayım.. ;D  Dünyaya yeniden gelsem ondan başkasıyla mutlu olamam herhale  :D  :D  :D

--- Alıntı sonu ---
ne güzel Allah daim eylesin mutluluğunuzu bana uygun bi şık yokkkkkkkkkkkk ;)

--- Alıntı sonu ---

sağolun arkadaşlar aminnnnnnn......  :D

dilekaygun:
karşılaştığım anda doğru insan olduğuna inandım ve yanılmadığım için çok mutluyum,benim diğer yarım o...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git