Yalnızım. Arkadaş Arıyorum!

test ediceksin,sınava alıcaksın, çaktırmadan mülakat yapıcaksın.. zaten anlarsın doğru mu değil mi? en doğrusunu bulmayı bekleme.. kötünün iyisini bulsan kafi... yine de allah herkesin gönlüne göre versin demeden geçemiycem..
o arabayla hemde yalnızmemoli.
sadece iş arkadaslarım bana memolı der
araba ile ne alakası var arkadaşımmm cesaretimi bir toplasam çok şeyler olacaktaa reddedilmek beni korkutuyorrrr

test ediceksin,sınava alıcaksın, çaktırmadan mülakat yapıcaksın.. zaten anlarsın doğru mu değil mi? en doğrusunu bulmayı bekleme.. kötünün iyisini bulsan kafi... yine de allah herkesin gönlüne göre versin demeden geçemiycem..
ne testi ne sınavı ne mülakat'ı ben daha başvuru formunu dolduramadımmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino arabayla hemde yalnızmemoli.
sadece iş arkadaslarım bana memolı der![]()
![]()
araba ile ne alakası var arkadaşımmm cesaretimi bir toplasam çok şeyler olacaktaa reddedilmek beni korkutuyorrrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintest ediceksin,sınava alıcaksın, çaktırmadan mülakat yapıcaksın.. zaten anlarsın doğru mu değil mi? en doğrusunu bulmayı bekleme.. kötünün iyisini bulsan kafi... yine de allah herkesin gönlüne göre versin demeden geçemiycem..işimi zorlaştırdığın için teşekkür ederim arkadaşımmm![]()
ne testi ne sınavı ne mülakat'ı ben daha başvuru formunu dolduramadımmmm
![]()
![]()
![]()
Aslında katılan Ilk Yuz kısıye orj. duzenlı Manıta kampanyası olsa.
o zaman ılk besı cekersınız ama demı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%50000 doğru insanlayım..Dünyaya yeniden gelsem ondan başkasıyla mutlu olamam herhale
![]()
![]()
![]()
allah nazarlardan saklasın...bir ömür boyu sürsün inşallah...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin%50000 doğru insanlayım..Dünyaya yeniden gelsem ondan başkasıyla mutlu olamam herhale
![]()
![]()
ne güzel Allah daim eylesin mutluluğunuzu bana uygun bi şık yokkkkkkkkkkkk