Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (15/176) > >>

klewx:
bu dönemin en iyi hediyesi mehtap küre çaydanlık 9 tl sanal dan money visayla banka
sistemine kayıtlanınca 2 ayrı günde 100 lira harcamaya bi 20 money indirme şansı var,
garantinin 5 kez 75 harca 40 lira bonus kampanyasıyla da birleşir,

diazem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu dönemin en iyi hediyesi mehtap küre çaydanlık 9 tl sanal dan money visayla banka
sistemine kayıtlanınca 2 ayrı günde 100 lira harcamaya bi 20 money indirme şansı var,

--- Alıntı sonu ---
bence en iyisi 12 li cocacola ve şu diğer kampanyalı bulabilseydim bide nescafegolddu sanırım.Ama 5 tane zeytinyağı , 5 nescafe, 1 tanede cocacola ile kapadık bu dönemi..

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu dönemin en iyi hediyesi mehtap küre çaydanlık 9 tl sanal dan money visayla banka

--- Alıntı sonu ---
bence en iyisi 12 li cocacola ve şu diğer kampanyalı bulabilseydim bide nescafegolddu sanırım.Ama 5 tane zeytinyağı , 5 nescafe, 1 tanede cocacola ile kapadık bu dönemi..

--- Alıntı sonu ---
yakında migrosa yeni nescafe gold gelir,zaten mağaza elemanlarıyla tanışıklık var
o zaman bunları değiştirelim denebilir 30 gün değişim süresi var çaydanlık meğer 19.90 liraymış
insertteki fiyata aldandık aslında bu çaydanlığın hakkı 5 tl niye 9 lira eder biçtiler bilmiyorum yazın
o şarjlı tornavidayıda 5 tl den verdiler şimdi 9 tl stok durumuna göre fiyat belirliyorlar.

diazem:
Buraya uzun süre yenisinden gelmez.Dopdolu çünkü .Market market gezdim yok ama bulacağım yer belli son ihtimal.. Nescafe gold migrosta 19.90. Makroda 15 lira

klewx:
carrefoursa expresslerde 30 tl alışverişe 50 gr. nescafe gold belli dönemlerde 3 lira oluyor
50 gr. nescafe gold da kampanyaya dahil değil mi?bir de metro gross da zaman zaman
belli miktarda nescafe ürünü alımına kendi ürünlerinden(gofret,nescafe 3 in 1 vb.) hediye ediyor,

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git