Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (129/176) > >>

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinde 2 kod girene aile,aksiyon,komedi v.s dvd leri veriliyor eski kodlarıda kabul ediyor sistem kargo ücretinden bahsetmiyor kargo ücretsiz olabilir,

--- Alıntı sonu ---

kargosuz geldi.

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinde 2 kod girene aile,aksiyon,komedi v.s dvd leri veriliyor eski kodlarıda kabul ediyor sistem kargo ücretinden bahsetmiyor kargo ücretsiz olabilir,

--- Alıntı sonu ---

kargosuz geldi.

--- Alıntı sonu ---
geçen yaz hepsiburada.com da monster ve pringles paketi vardı son demlerinde bu
paket % 80 e yakın indirime girdi üste finish hediyeleriyle monsterleri ve bir miktar pringlesi
sattım bana bedavaya gelenlerin şifresini sakladım filmler eski ama şifreler yanabilir diye bende
farklı adresle 3 film aldım bakalım ne vakitte gelecek,

klewx:
ramazan paketleri mağazalara gelmeye başladı her an satışı başlayabilir haftaya perşembe
moneyvisa extra indirimide olabilir 6 yıldır piyasanın en iyi ramazan paketini migros satıyor,

klewx:
ruffles t.b.göreyle migroslardan ve ya artık herkesin girdiği metrogross lardan toptan fiyata
alınabilir paketlerden çıkan 4.75 tl ye tavuk burger ve 6 tl ye king chicken menü kuponlarını
burgerkingdeneyimi sitesinde önceden alınmış ve ya bulunmuş burgerking fişiyle ankete
kayıtlayıp şifre oluşturana aldığı menü dev boy oluyor uygun,

klewx:
garanti artık akıllı telefonu olmayanı taça çıkartıyor bugün yarın bonusflaş a özel tüm marketlerde
100 tl de bi on luk var ne öldürür ne güldürür  :-X

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git