Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (120/176) > >>

lavinya:
9 tl ilk süt ürününe 3 moneyleri kampanyasında Migros sütler de geçerlimi acaba yada herhangi bir süt ürünü??

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin9 tl ilk süt ürününe 3 moneyleri kampanyasında Migros sütler de geçerlimi acaba yada herhangi bir süt ürünü??

--- Alıntı sonu ---

Ben dahil diye biliyorum ve bugün 2 kartımla alışveriş yaptım

21 Ocak-3 Şubat 2016 tarihlerinde Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 9 TL ve üzeri süt alışverişine 3 Money hediye edilecektir. Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2016 ya kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyalara katılmak için, MONEY yazıp, 5818 e SMS gönderilmesi ya da kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi gerekmektedir. Migros Mobil uygulaması ile de kayıt yapılabilir. SMS gönderimleri her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

lavinya:
Cok tesekkurler

hicazfasli:
Bugün hesabımı kontrol ettim migros süt alışverişi için 3 money 2 kartıma da yüklenmiş,sıkıntı yok.

iphonex:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün hesabımı kontrol ettim migros süt alışverişi için 3 money 2 kartıma da yüklenmiş,sıkıntı yok.

--- Alıntı sonu ---

nereden kontrol ediyoruz acaba bende bakayım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git