Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
hazong:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbu salla kazan dondurmalarını %33 fazla olanlardan alıyoruz di mi?
--- Alıntı sonu ---
bildiğim kadarıyla %33 fazla olanlardan olması şart değil ama tercih sebebi...
klewx:
migros ve tansaşta alışveriş hedefini tuttur money kazan kampanyası başladı,
moneyvisa ya yine 2 kat puan kazanımı var mesela bana 600 tl alışveriş yapınca 80 money
verilecek bana göre iyi moneyvisa kartla migrostan 9 adet sütaş 1 litre süt 10 lira civarına
iniyor kasada...tuttur kazan son tarih 19 ağustos,
hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinmigros ve tansaşta alışveriş hedefini tuttur money kazan kampanyası başladı,
moneyvisa ya yine 2 kat puan kazanımı var mesela bana 600 tl alışveriş yapınca 80 money
verilecek bana göre iyi moneyvisa kartla migrostan 9 adet sütaş 1 litre süt 10 lira civarına
iniyor kasada...tuttur kazan son tarih 19 ağustos,
--- Alıntı sonu ---
Tutturdukça limitini yükseltiyorlar.Sütaş kampanyası moneyvisalar için ve her 15 lira tutarında Sütaş alışverişine 5 lira otomatik düşüyor.Her kart toplam 3 defa faydalanabiliyor.
Ayrıca kredi kampanyaları ile birleştirme imkanınız olursa ilave puan da kazanma şansınız var. ;)
yoncatoptan:
migros kampanyaları etkili
işe yara birşeyler bulabiliyoruz
tabiki güvende önemli
klewx:
migros ve tansaşta 9-22 ağustosta money club ve visa kartlarla tek seferde 25 tl bayramlık
çikolata ve şeker çeşitlerinden alınca kasa fişinde bir kampanya katılım kodu çıkıyor,bu kodu
BAYRAM yazıp boşluk bırakarak fişte çıkan şifreyle 0532 4441044 gönderenlere şansına göre
2-3-5-10-50 money kazanma imkanı Aynı dönemde moneyvisayla ödeme yapana 25 tl alışverişte
kasada anında % 20 indirim(en fazla 25 tl moneyvisa indirimi kazanılabilir)
üstelik 20 tl ülker bayramlık çeşitlerinden alana 2 money,
25 tl kent bayramlık çikolata ve şeker çeşitlerinden alana 2 money extra hediye...
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git