Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbende aynı şeyi düşündüm ama mesela % 100 bedava 32 li viva aldığım bir kartıma tam bana
göre tanımlıydı fişte 6 tl money kazandınız yazısı çıktı yüklemediler...bugün aradım zaten bedava,
almışşınız diyor çıkan operatör kız :) yarın bir kez daha konuşacağız bakalım,
--- Alıntı sonu ---
Benim de tam bana göre 19 TL tuvalet kağıdı alımına 7 money veriyordu. %50 indirimli Viva 32 li aldım, 7 money kazandınız yazdı, yüklenmedi. İletişim bölümünden şikayet yazdım, dün aradılar hak edişiniz var cumaya kadar yüklenir dediler, bakalım :-\ :-\ :-\
--- Alıntı sonu ---
ben de % 50 ile 7 money aldım hemde 34.90 bedava yüklemeyle ödedim 7 money için 2 farklı
günde aradım birinin olmaz dediğini diğeri oldurabiliyor isterse ısrarcı olmak en iyisi fişte çıkıyorsa
money verilmeli uymasa zaten kazandınız ibaresi fişte çıkmazdı,
hicazfasli:
Kayit olun veya giris yapinbende aynı şeyi düşündüm ama mesela % 100 bedava 32 li viva aldığım bir kartıma tam bana
göre tanımlıydı fişte 6 tl money kazandınız yazısı çıktı yüklemediler...bugün aradım zaten bedava,
--- Alıntı sonu ---
Yüklemeleri gerekirdi,zira kampanya tanımını ve yüklemeleri sistem otomatik olarak yapıyor.Yüklememeleri etik olmaz,hakkınızı arayınız.
klewx:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
Yüklemeleri gerekirdi,zira kampanya tanımını ve yüklemeleri sistem otomatik olarak yapıyor.Yüklememeleri etik olmaz,hakkınızı arayınız.
--- Alıntı sonu ---
aynen...fişte ibare çıkmış olay bitmiş ama bu call centre operatörlerinde A noktasından B
noktasına ulaştıran şey yok...mantık yok anlatamıyorsun şikayet oluşturdum olayı birleşmiş
milletler komisyonuna kadar götürmeyi düşünüyorum :-X
iphonex:
Tepeüstü Migrosdaki kasiyer hep şaşırıyor indirimli ürün alınca 50 money varmış kartta 53 TL lik alışveriş yaptım 3 TL ödedim ne güzel ya :D şimdide 10 money kazandınız yazdı kartıma yüklettirip alışverişe devam olsun ;D
hicazfasli:
Kayit olun veya giris yapinTepeüstü Migrosdaki kasiyer hep şaşırıyor indirimli ürün alınca 50 money varmış kartta 53 TL lik alışveriş yaptım 3 TL ödedim ne güzel ya :D şimdide 10 money kazandınız yazdı kartıma yüklettirip alışverişe devam olsun ;D
--- Alıntı sonu ---
Alışveriş detayı verebilirseniz forumca faydalanalım.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git