Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
yediyıldız:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinMigrosta güncelleme var
Klewx hocam bu tam bana göreler tek alışverişte birkaç tane yapılamıyor mu?
--- Alıntı sonu ---
Ben hepsini tek alışverişte yapıyorum (gdi ile birleştirmek için) şuana kadar puanlar yüklendi.
perishan:
Kayit olun veya giris yapinbir ürün için iki farklı indirim tanımlı olduğunda nasıl oluyordu? cafe breno da hem %25 hem %30 tanımlı.. schweppes için de %50 ve %20 tanımlı.. deneyen oldu mu hiç?
Benim Cafe Breno'da hem %75 hem de Dünya Kahve Günü %30 indirim tanımlıydı.Ürün bedelinin önce %30u düştü fişte sonra %75i yani toplamda %105 indirim aldım. 21.90 idi sanırım ürün bedeli 22 küsur lira düştü fiş toplamından 😊
Çok yaşa Migros😆
--- Alıntı sonu ---
nesliyaren:
migros düzeldi
kyigit:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbir ürün için iki farklı indirim tanımlı olduğunda nasıl oluyordu? cafe breno da hem %25 hem %30 tanımlı.. schweppes için de %50 ve %20 tanımlı.. deneyen oldu mu hiç?
Benim Cafe Breno'da hem %75 hem de Dünya Kahve Günü %30 indirim tanımlıydı.Ürün bedelinin önce %30u düştü fişte sonra %75i yani toplamda %105 indirim aldım. 21.90 idi sanırım ürün bedeli 22 küsur lira düştü fiş toplamından 😊
Çok yaşa Migros😆
--- Alıntı sonu ---
çok iyiymiş.. yakın zamanda mı yapmıştınız bunu? 15 gün önce indirimlerle ilgili birleşmemesi için baya bi güncelleme yapıldı ya, ondan önce mi sonra mı?
--- Alıntı sonu ---
lusnika:
Migros mağazam da kampanyalar karta eklenler görünmüyor
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git