Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (102/176) > >>

hicazfasli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigros ta 24-27 ekim tarihlerinde 10 tl tüm içecek ürünlerine kasada 2 tl indirim var,

--- Alıntı sonu ---

Benim 1 kartta 7/2 tam bana göre kombo olur ;)

klewx:
morhipo da bugün çok az stokla colins bayan ve erkek butiklerinde 19.90 a bot ve ayakkabılar
var tıkla gel al teslimde kargo ücretsiz metrogross ta salomon crossspeed 3 çeşitleri perşembe den
itibaren 199 tl kipa da 23.yıl fırsatları yarın 28 ekimde başlıyor,1 kasım dan itibaren migroslarda
ev sahibi efes pilsen ürünleri toptan fiyat indirimine girecek,

klewx:
migros ta 29 ekim den itibaren hem hediyeli hem indirimli günler başlıyor moneyvisaya
piliç ve hindi ürünlerinde % 25 indirim var özellikle bu dönem tam bana göre kampanyasıyla
indirimli ürünler birleşerek güzel fırsatlara dönüşecek bazı ürünler...
maret 1+1 250 gr.altın seri sucuk........................19.90
keskinoğlu baget 1+1 750 gr................................8.49
sek süt 4x1 litre + 500 gr. sek yoğurt..................10.45
coca-cola 8 li 250 ml.+damla 6 lı maden suyu........9.25
touchme porselen 6 lı fincan takımı 1+1...............24.90
yörsan klasik peynir 500 gr 1+1...........................15.95
bahçıvan eski kaşar 350 gr. 1+1...........................17.95
bahçıvan hellim 250 gr. 1+1..................................10.50
ülker makarneks bardak erişte 1+1........................2.50
tursil jel 33 yıkama 1+1.........................................14.50

klewx:
yeni tam bana göreler kartlarda 40 tl çay kahvede 8 money,8 tl yumurta ürünleri alımına 3 money
yine 16 tl çay kahve alımına 3 money,19 tl bal,reçel v.s 3 money benim ilk gördüklerim herkese
her karta farklı indirimler bu dönemde devam ediyor,

machinisteros:
dün yani 28 ekim tarihide migrosa gittim.
snickers avantajlı paket alana mini cooper çekilişine katılmak için snickersin o avantaj paketinden aldım. alşverişten önce kasiyere money cardı uzattım, alışverişi yaptım, çıktım. ne bir kart verdiler, ne numara, ne kod, fişte de birşey yazmıyordu.
herhangi birşey yapmam gerekiyor mu? daha önce buna katılan arkadaşlar nasıl yaptılar. migrosun bu belirsizlik durumunu hiç sevmiyorum. 

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git