Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (95/176) > >>

kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun tıkla kazanda kazandığım triliçe yi almaya gittim, birde ne göreyim; bir alana bir bedava yapmışlar  ;D almayanlar varsa acele etsin  ;)

--- Alıntı sonu ---

tadı nasıl peki başarılı mı? tabi bir de gerçeğini nerde yediğinizi yani neyle kıyasladığınızı yazarsanız sevinirim..

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun tıkla kazanda kazandığım triliçe yi almaya gittim, birde ne göreyim; bir alana bir bedava yapmışlar  ;D almayanlar varsa acele etsin  ;)

--- Alıntı sonu ---

tadı nasıl peki başarılı mı? tabi bir de gerçeğini nerde yediğinizi yani neyle kıyasladığınızı yazarsanız sevinirim..

--- Alıntı sonu ---

Fena değil ben beğendim şahsen

hutti:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun tıkla kazanda kazandığım triliçe yi almaya gittim, birde ne göreyim; bir alana bir bedava yapmışlar  ;D almayanlar varsa acele etsin  ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

bence 17 lira etmez, triliçe sut serbetli bir kek işte. Üzerindeki karameli çok güzel.

lusnika:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun tıkla kazanda kazandığım triliçe yi almaya gittim, birde ne göreyim; bir alana bir bedava yapmışlar  ;D almayanlar varsa acele etsin  ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

bence 17 lira etmez, triliçe sut serbetli bir kek işte. Üzerindeki karameli çok güzel.

--- Alıntı sonu ---

Aynen katılıyorum 75 lik indirimle tanesi 2₺ ye geliyor

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugun tıkla kazanda kazandığım triliçe yi almaya gittim, birde ne göreyim; bir alana bir bedava yapmışlar  ;D almayanlar varsa acele etsin  ;)

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

30 EYLÜLE KADAR SÜRÜYOR 1 ALANA 1 BEDAVA

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git