Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
sarılacivert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinaçmadım kazandım 7-20-25 toplam 52 tl indirim çıktı,
--- Alıntı sonu ---
Açma Kazana 3 kez katilabiliyormuyduk ben 2 kez diye biliyordum...
--- Alıntı sonu ---
1 kartla 2 kez katılıyorsan 2 kartla 4 kez katılırsın,
--- Alıntı sonu ---
ok teşekkürler...
klewx:
yeni dönem gör inan yarın başlıyor 22-23 temmuz da 50 tl alışverişe 4 lü 1 litre sek süt 1 tl,
klewx:
her gün her an tasfiye halindeki tansaş ın son kampanyası devam ediyor 15 tl cif ve ya
domestos ürünü alanlara 25 tl ye satılan neptün plaj havlusu kasada bedava üste cif ve
domestos ürünlerinde % 50 indirim kampanyasıyla çakışan ürün fırsatlarıda var cif yağ çöz
sprey 500 ml. 5.95 ten 2.90 a indi cumaya kadar dün birde tansaş ta sistem hatası vardı
15 tl alışveriş yapınca sistem tam bana göre ürünü alınmış gibi money verdi kartlara :)
nevin41:
Kayit olun veya giris yapinher gün her an tasfiye halindeki tansaş ın son kampanyası devam ediyor 15 tl cif ve ya
domestos ürünü alanlara 25 tl ye satılan neptün plaj havlusu kasada bedava üste cif ve
domestos ürünlerinde % 50 indirim kampanyasıyla çakışan ürün fırsatlarıda var cif yağ çöz
sprey 500 ml. 5.95 ten 2.90 a indi cumaya kadar dün birde tansaş ta sistem hatası vardı
15 tl alışveriş yapınca sistem tam bana göre ürünü alınmış gibi money verdi kartlara :)
--- Alıntı sonu ---
tansaştanmı yapmak gerekir alışverilişi
klewx:
Kayit olun veya giris yapinher gün her an tasfiye halindeki tansaş ın son kampanyası devam ediyor 15 tl cif ve ya
--- Alıntı sonu ---
tansaştanmı yapmak gerekir alışverilişi
--- Alıntı sonu ---
aynen öyle zaten migroslarda neptün plaj havlu ürünü yok,
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git