Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)

<< < (85/176) > >>

sanko86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen sene katılmamıştım ben, zarflardan ne kadarlık indirim çıkıyordu?

--- Alıntı sonu ---
5-10 çıktı bana

lusnika:
Buğün beni 2 defa mh den aradılar face ye şikayet yazmıştım tıkla kazan lipton çe special k yüklemesi yapılmamıştı katılımımız bulunmamaktadır diyorlar başka bişi demiyorlar iyice suyu çıktı ya arayan elemanlarda bilgisiz

caddy:
Bu defa zarflar sanalmarkette kullanılmak için veriliyor. Icinden sifre çıkıyor.

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen sene katılmamıştım ben, zarflardan ne kadarlık indirim çıkıyordu?

--- Alıntı sonu ---
5-10 çıktı bana

--- Alıntı sonu ---
geçen sene 8-21 mayısta yapıldı üste plaj şemsiyeleri gördüğünede 7 liradan
veriliyordu 25 lira indirim çıktı 2 kere 5 birde 10 lira indirim yakalamıştım bereket paketi
çoğu mağazada bitti bu kampanyada 2 gün sonra 8 li noggeri 3 tl ye alıp üste zarf alınırken
kasiyere ferdi özbeğen den bilemezsinki parçası acıtasyon çekerek söylenebilir,

kyigit:
En yüksek 50 çıkabiliyordu.. bana geçen sene ilkinde 10 ikincide 20 yada 30 çıkmıştı.. zarflar geçen seneki gibiyse ışığa tutunca tutar görünüyodu.. yüksek çıkmasa kullanmıycaktım ikinciyi mecbur kullanmıştm:)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git